Hva er nytt på Nordicbet?

nordicbet

Et stort fokus på nordisk sport er det som preger NordicBet. Den ene er sponsor av SHL og har det beste spekteret av odds på de nederste svenske fotballdivisjonene. Dette betyr at spillere som først og fremst er interessert i nordisk eller svensk sport, virkelig finner seg rett på NordicBet. Generelt har NordicBet et høyt utbytte på odds, spesielt i hockey.

I tillegg til det nordiske fokuset er det en annen del som skiller seg ut. NordicBet har et av markedets beste velkommen bonuser for odds. Med både et matchet innskudd og et risikofri spill, tilbyr de en bonus så få andre spillbedrifter gjør.

Med mange spennende kampanjer, både stående og midlertidige, er det alltid noen spillverdier å finne. Mange ganger er det risikofri spill og vanligvis rundt store internasjonale fotballkampe eller svenske fotball- eller hockeykampe ettersom kampanjene er tilgjengelige.

Med hensyn til brukervennlighet, tilbyr NordicBet et godt produkt både i datamaskin og mobilenheter. Deres konsekvent blå og hvite tema er lett å gjenkjenne og navigere.

I det hele tatt mangler NordicBet klare svakheter og er virkelig tilrådelig.

Se også vår Betclic-gjennomgang

Relevante nyheter