NordicBet er et sted fult av tilbud og bonuser!

NordicBet er et sted fult av tilbud og bonuser!

NordicBet er et sted fult av tilbud og bonuser! Uansett når man velger å oppsøke det kan man kan man vøre sikker på å finne mange gratis tipping muligheter og andre premier. Spennende tilbud både for nye og gamle spillere er alltid på lur! More »

 

Nordicbet mobil

I tråd med de nye trendene og villig til å alltid svare på behovene til sine kunder tilbyr NordicBet også muligheten til tippe gjennom mobil. Teknologien i et XXI århundre gir alle tilhengere av tipping muligheten til å delta i spillet – hvor én, og når én, de har lyst til det. Det holder med å ha et nettbrett eller mobil ved siden av seg.

Mobil tippetjenester i NordicBet er:

  • transparente

  • behagelige

  • funksjonelle

  • tilgjengelige

Mobil tippetjenesten til NordicBet har fått en god respons blant spillerne, derfor er det godt mulig at tallene av spillere vil øke hver dag. Kjedelig film på kino? Står du mitt i trafikken, venter i kø til legen? Alle disse stundene kan bli til én glede ved hjelp av NordivBet mobil tippetjenester uten minste problem. Man kan tippe og vinne – hvor man vil, og når man vil.

Bonus 6000 KR – Nordicbet Registrer deg!!

Tipping har aldri vært så enkelt

Tilgang og gunstigheten til NordicBet er et skritt i retning av behovene til de norske spillerne. Én løsning som helt sikkert er verdt det XXI århundre. Det er enkelt. Alle vil klare å bruke mobil tippetjenester uten et minste problem. Rask reaksjon under sportsarrangementer blir nå til én større glede, behag og spenning. Live mobiltippetjenesten med NordicBet er én garanti på stor spenning og ekte opplevelse.

Hva kan man gjøre innenfor mobil tippetjenester? Akkurat det samme som man gjør hvis man spiller NordicBet på PC eller en bærbar PC.