Grunnleggende om Tennis Betting: Alt Du Trenger å Vite

Oliver Haugen
april 14, 2024
336 Visninger
Tennis Betting

Velkommen til verden av tennisbetting, hvor spenningen på banen går hånd i hånd med spenningen om dine innsatser! Lage et spill på Roger Federer eller Rafael Nadal, hendene klipper mens du ser ballvekslinger bli enda skarpere – det er dette som gjør tennisbetting så utrolig engasjerende.

Tennisbetting er i korte trekk når du satser penger på utfallene av forskjellige tenniskamper eller turneringer. Du kan plassere innsatser på flere aspekter, fra vinneren av matchen til antall games i en bestemt sett. Det fine med tennisbetting er at det gir deg muligheten for mer enn bare å satse på hvem som vil vinne kampen; du kan også bette på ting som antallet server aces en spiller oppnår, eller hvor mange tie-breaks det vil være.

Et univers fullt av muligheter venter på deg, klar til å ta hver tenniskamp du ser til et nytt nivå av underholdning. Fra Wimbledon’s gressbaner til de støvete claycourts of French Open, gir tennisbetting deg en billett til en verdensomspennende sportsturné der hver kamp utgjør en ny sjanse for seier!

Men husk: akkurat som i selve spillet, krever suksess i tennisbetting både ferdigheter og strategi. Og akkurat som en rask returball kan blokkere selv den sterkeste server, kan uventede vendinger i spill alltid kaste dine velplanlagte bets off balance.

La oss senke nettet sammen og dykke ned i grunnleggende om tennisbetting!

Beste nettsteder for tennis betting i 2024

Å velge en pålitelig plattform for dine veddemål er nøkkelen til en trygg og fornøyelig opplevelse. Her er noen av de beste nettstedene som vi anbefaler spesielt når det kommer til tennis betting i 2024:

RangNettstedLink til anmeldelse
1RabonaAnmeldelse
2LibrabetAnmeldelse
3PowbetAnmeldelse
4FezbetAnmeldelse
5BetwayAnmeldelse
6WazambaAnmeldelse
7BwinAnmeldelse
820betAnmeldelse
922betAnmeldelse

Nettstedene vi har valgt varierer ikke bare med hensyn til de beste oddsene, men også hva gjelder brukeropplevelse, kamputvalg, live betting alternativer og kundesupport. Vi har Rabona, Librabet, Powbet, Betway, Wazamba, Bwin, 20bet og 22bet – alle kjente navn med solid troverdighet i bransjen.

Før du går videre og velger din favoritt bookmaker fra listen over, anbefaler vi at du tar deg litt tid til å lese våre detaljerte vurderinger av hvert av nettstedene. Du finner nyttig informasjon om hver side – fordeler og ulemper, innskuddsmetoder, bonuser, brukervennlighet og mer. Alt for at du skal kunne ta et informert valg! Bare klikk på linken ved siden av hvert nettsteds navn i tabellen for å komme direkte til vurderingen.

Hva du skal se etter når du velger et nettsted for tennis betting

Sette penger på dine favorittkamper og spillere kan være både spennende og lønnsomt hvis du har det riktige oppsettet. Her er noen viktige ting å vurdere når du velger hvilket nettsted for tennis betting som passer best for deg:

 1. Sikkerhet: Først og fremst må nettstedet være trygt og sikkert. Du vil sørge for at din personlige and finansielle informasjon håndteres med høyeste grad av sikkerhet.
 2. Brukeropplevelse: Nettstedet bør være enkelt å navigere, med en ren og intuitiv layout, slik at du kan finne hva du leter etter raskt.
 3. Odds: Se etter nettsteder som ofte gir konkurransedyktige odds på tennis kamper. Dette vil hjelpe deg til å få mest mulig verdi ut av hver innsats.
 4. Kamputvalg: Et bredt utvalg av kamper fra ulike turneringer i hele verden å bette på gir mer moro og flere muligheter til å vinne.
 5. Kundestøtte: I tilfelle problemer eller spørsmål, er det viktig at nettsiden har en dyktig kundeservice som er lett tilgjengelig.
 6. Bonuser og kampanjer: Sist men ikke minst, gode velkomstbonuser og løpende kampanjer kan gi ekstra verdi til bettingen din.

Tenk på disse punktene som trappetrinnene på veien mot suksess i tennis betting – hvert steg tar deg nærmere toppen! Målet ditt bør være å finne et nettsted som ikke bare oppfyller disse kravene, men overgår dem.

Grunnleggende om hvordan du starter med tennis betting

Å forstå de grunnleggende prinsippene i tennis betting er det første skrittet på veien mot suksess. Enten du er nybegynner eller en erfaren spiller som ønsker å utvide din ekspertise, lover jeg at utforskingen av dette kapittelet vil gi deg verdifull innsikt.

Hvordan registrere deg på bettingsider

Registreringsprosessen på bettingsider er ganske standard og lik fra side til side. Her er en trinn-for-trinn-guide for å hjelpe deg å komme i gang:

 1. Velg et nettsted: Først må du velge hvilken bettingside du vil bruke. Husk tipsene vi ga tidligere når det kommer til valget av sidene.
 2. Klikk på ‘registrer’ eller ‘åpne konto’: Du skal lete etter en knapp eller link som sier noe lignende. Denne vil oftest være godt synlig når du entrer siden.
 3. Fyll inn din personlige informasjon: Du blir bedt om å legge inn detaljer som ditt navn, fødselsdato, adresse og e-postadresse.
 4. Velg brukernavn og passord: Dette blir dine innloggingsdetaljer, så sørg for at de er noe du lett husker.
 5. Bekreft email adressen din: Sidene sender deg oftest en bekreftelseslink via email. Åpne emailen og klikk på denne linken for å bekrefte kontovertifiseringen din.

Gratulerer – nå har du en aktiv bettingkonto! Neste steg er selvfølgelig innskuddet ditt – men det krever sin egen del, så mer om det senere.

Innskudd og uttak av penger

En nødvendig del av din bettingopplevelse er selvfølgelig håndtering av penger – både innskudd og uttak. Det er verdt å merke seg at de fleste bettingselskapene tilbyr en rekke alternativer for begge disse operasjonene. La oss se på noen av de mest vanlige :

 1. Bankoverføring: Dette alternativet innebærer en direkte transaksjon fra din bankkonto til bettingkontoen din. Husk å ta hensyn til den prosesseringstiden som det medfører, denne kan variere fra én til flere dager.
 2. Kreditt- eller debetkort: Dette er sannsynligvis det mest populære innskuddsalternativet. Transaksjonene går gjennom nesten umiddelbart, noe som lar deg starte bettingen uten forsinkelser.
 3. E-lommebøker (som PayPal, Skrill, Neteller): Disse tjenestene lar deg overføre penger mellom bankkontoen og bettkontoen på en rask og anvendelig måte.
 4. Forhåndsbetalte kort (som Paysafecard): Du kan kjøpe disse i butikker, skrape av koden på baksiden og bruke den til å sette inn penger.

Ved uttak må du være oppmerksom på at de fleste selskapene vil insistere på at uttaket foretas med samme metoden som innskuddet ble gjort med. I tillegg kan det ta alt fra hverdager til flere dager før pengene kommer frem, avhengig av metodens behandlingstid.

Husk å sjekke vilkårene for både innskudd og uttak på hver side – minimums- og maksimumsbeløp, avgifter og prosesseringstider kan alle variere.

Forståelse av tennisodds

For å ha suksess med betting på tennis er det essensielt å forstå hvordan odds fungerer. I enkle ord kan man si at oddsen er et tall som viser hvor mye du vil vinne hvis du satser på et bestemt resultat.

La oss se for oss følgende scenario: En kamp mellom Spiller A og Spiller B, der Spiller A har odds 1.5 mens Spiller B har odds 2.5.

 • Hvis du satser 100 kr på Spiller A, og han vinner, ville gevinsten din være (1.5 * innsatsen) = 150kr.
 • Hvis du i stedet hadde satset på Spiller B og han vant, ville gevinsten din være (2.5 * innsatsen) = 250 kr.

Men husk! Høyere odds betyr større utbetaling, men det betyr også høyere risiko.

Å lese alle disse tallene og beregne potensiell inntjening kan virke litt skremmende til å begynne med! Ikke bekymre deg. Som ved enhver ferdighet tar det tid og praksis å mestre kunsten med oddsberegning – men når man først får tak på det blir verden av tennisbetting plutselig mye mer spennende!

Kjent med forskjellige spillalternativer i tennis

Etter å ha blitt kjent med odds, er neste skritt i din tennisspill-reise å forstå de ulike tipping alternativene som er tilgjengelige. Noen av de mest vanlige inkluderer:

Spill på vinneren

Dette er det mest grunnleggende alternativet, og det du kanskje vil se på først. Akkurat som hvordan det høres ut – du plasserer en innsats på hvilken spiller du tror vil være den samlede vinneren av kampen.

Handikap betting

For kamper hvor en spiller er klart favorisert, kan handicap betting være et mer interessant alternativ. Hvis et handikap på -2.5 games er lagt til favoritten, betyr det at denne spilleren må vinne med minst tre games for at veddemålet ditt skal gå inn.

Antall sett eller games

Veddemål på antallet sett i en kamp kan være en god mulighet når to like matchede spillere møter hverandre, da helhetens utfall kan være for usikkert å forutsi. Du kan også satse på det totale antallet games spilt i løpet av hele kampen.

Settspill og game-spill

Hvis du liker handling noe hurtigere enn bare sluttresultatet, kan du prøve deg med settspill (hvem vinner bestemte setten) eller game-spill (hvem vinner bestemte gamen). Dette tillater deg å endre dine innsatser gjennom hele kampens varighet.

Å bli virkelig vellykket innen tennisbetting handler om mye mer enn bare flaks. Det krever dybdekunnskap om sport og strategi – for eksempel har hver innsats sitt eget sett av sjanse-risikoprofiler og potensiell avkastning. Men husk å alltid ha det gøy underveis – fordi til syvende og sist er det dette som gjør spill så engasjerende!

Tips og strategier for vellykket veddemål på tennis

Suksess innen tennisbetting handler ikke bare om flaks, men krever en viss strategi og kunnskap. Her er noen tips og strategier som kan bidra til å øke dine vinnersjanser:

Gjør din egen forskning

Før du plasserer et veddemål, er det viktig å gjøre grundig research. Lær om spillerens tidligere prestasjoner, deres formkurve og hvordan de spiller på forskjellige typer underlag. Hvis du satser på en spiller som vanligvis presterer godt på gress, ville det f.eks være mindre risikabelt å satse på ham i Wimbledon (spilt på gress) enn i French Open (spilt på grus).

Ikke undervurder verdien av statistikk

Det er nyttig å sjekke statistisk data før du bestemmer deg for ditt bet. Om en spiller har mange dobbeltfeil eller lave første serve prosenter kan det være indikasjoner på svakhet.

Vær tålmodig

Som med all betting, ikke forvent at du vil vinne hver gang. Det vil være ups and downs langs veien – nøkkelen er å ha tålmodighet og ikke jage tap ved å gjøre uoverveide innsatser.

Administrer bankrollet ditt nøye

Siste men definitivt ikke minst! Administrasjon av pengene dine er avgjørende. Uavhengig av hvor sikker du feller deg på et bet, bør du aldri satse mer enn hva du har råd til å miste.

En god tommelfingerregel er å begrense de individuelle innsatsene til en liten prosentdel av totalpengene dine (5-10%). Dette vil sørge for at feil slipper ikke ødelegge hele bankrollen din.

Mange kan hevde at tennisbetting bare er “sånn som en seilers drøm om havet”, men husk – veien til suksess krever mye mer enn bare ønsketenkning! Ved hjelp av disse tipsene og med litt øvelse, blir du bedre kjent med det stormfulle havet kalt “tennis betting”! Lykke til!

Vanlige feil å unngå mens veddemål på Tennis

Tennisbetting kan være spennende, men også utfordrende – og det er ikke uvanlig at nybegynnere gjør visse feil. Her er noen vanlige fallgruver:

Ignorering av form og statistikk

Mange ganger går en person utifra navn eller ranking når de bestemmer seg for hvem de vil satse på. Men aktuell form og andre statistiske faktorer som serve prosent, dobbeltfeil, bør alltid vurderes nøye før et spill plasseres.

Å være partisk

Det er lett å la dine egne personlige favoritter innflytelse din bettings beslutninger. Husk imidlertid at suksess generelt sett kommer fra objektiv analyse, og ikke nødvendigvis lojalitet til enkelte spillere.

Jage tap

Det kan være fristende å øke innsatsene for å vinne tilbake tapte penger raskt. Dette kan imidlertid raskt føre til enda større tap. Det viktigste her er disiplin – hold deg til strategien du har lagt opp, selv om det har vært noen uheldige innskudd.

Neglisjering av underlaget

Ikke glem at ulike spillere presterer forskjellig på ulike underlag! En spiller kan være kongen av grusbaner, men slite når han skal spille på gress.

Å unngå disse klare bommene i tennis betting vil ikke gi resultater over natten, men vil med tiden bidra til bedre og mer profitable valg.

Konklusjon

I løpet av denne artikkelen har vi gjennomgått mange viktige aspekter ved tennisbetting – fra de grunnleggende reglene og vanligste typene innsatser, til mer avanserte strategier og tips for å unngå de mest vanlige fallgruvene.

Å lykkes med betting på tennis handler om mye mer enn bare flaks. Det krever utholdenhet, disiplin, objektiv analyse, og selvfølgelig, grundig research. Før du plasserer et veddemål er det viktig å undersøke spillerens form, statistikk og hvordan de opptrer på forskjellige underlag.

Men uavhengig av hvor mye tid og krefter du legger ned i din bettingstrategi, vil den bettingplattformen du velger ha stor innvirkning på din generelle opplevelse. Derfor er det avgjørende at du tar deg tid til å finne en plattform som er pålitelig, brukervennlig og rettferdig.

Det kan også være lurt å minne seg selv om at betting skal være morsomt! Har man ikke glede av prosessen kan man like så gjerne gi blaffen i hele greia. La oss heller huske på ordene til en vis tennisspiller: “Man slår ikke en serve med håpet om et ess. Man slår fordi man tror på det!”

Slik er det også med tennisbetting – det handler om troen på at etter god analyse og riktig innsatsstrategi kan endelig ballen ende opp i vår favør. Lykke til!

Andre populære idretter

 • Hvordan starter jeg med tennis betting?

  Begynn med å undersøke og registrere deg på en betrodd bettingplattform. Velg gjerne en fra vår liste over anbefalte nettsteder for 2024.

 • Hvordan fungerer odds i tennis?

  Oddsen er et tall som viser hvor mye du vil vinne hvis du satser på et bestemt resultat. For eksempel, hvis du satser 100 kr på en spiller med odds på 1.5 og de vinner, ville du få 150 kr.

 • Hva er noen populære innsatstyper i tennis?

  Noen av de mest populære typene inkluderer spill på vinneren, handicap betting, antall sett eller games, samt settspill og game-spill.

 • Hva er noen vanlige feil å unngå når det gjelder tennisbetting?

  Noen vanlig feil inkluderer mangel på research, undervurdering av statistikkdata, utålmodighet og dårlig forvaltning av bankroll.

Forfatter Oliver Haugen

Hei, jeg er Oliver Haugen, en ekspert innen sportsbetting og online kasinoer i Norge. Jeg er lidenskapelig opptatt av å analysere og vurdere ulike betting- og kasinoselskaper for å gi deg den mest presise og oppdaterte informasjonen. Med mange års erfaring og innsikt i bransjen, er jeg dedikert til å levere grundige anmeldelser og bidra til å veilede deg trygt gjennom den virtuelle gamblingverdenen.