Personvernerklæring for norsk-bet.com

Hos norsk-bet.com er vi forpliktet til å beskytte personvernet og personopplysningene til våre brukere. Denne personvernerklæringen beskriver hvordan vi samler inn, bruker og beskytter dataene vi innhenter fra besøkende på nettstedet vårt. Ved å få tilgang til eller bruke nettstedet vårt, samtykker du til vilkårene og praksisene som er beskrevet i denne erklæringen.

Informasjon vi samler inn

Vi samler inn IP-adresser fra brukere som besøker nettstedet vårt. Denne informasjonen samles inn utelukkende for analytiske formål for å forbedre tjenestene våre og forbedre brukeropplevelsen.

Hvordan vi samler inn informasjon

Vi bruker informasjonskapsler og analyseverktøy som Google Analytics, Yandex Metrica og Cloudflare Web Analytics for å samle inn IP-adresser. Disse verktøyene hjelper oss med å forstå hvordan brukere samhandler med nettstedet vårt og identifisere områder for forbedring.

Bruk av innsamlet informasjon

IP-adressene vi samler inn brukes utelukkende for analytiske formål. Vi bruker ikke denne informasjonen til andre formål, som markedsføring eller brukerprofiler.

Deling av informasjon

Vi deler ikke, selger eller leier ut personopplysninger som er samlet inn fra våre brukere til tredjeparter.

Dataoppbevaring

Vi beholder de innsamlede IP-adressene i en periode på ett år. Etter denne tiden slettes dataene på en sikker måte fra systemene våre.

Datasikkerhet

Vi bruker SSL-kryptering for å beskytte dataene som overføres mellom brukernes nettlesere og våre servere. Vi tar rimelige tiltak for å beskytte informasjonen vi samler inn mot uautorisert tilgang, avsløring eller misbruk.

Brukerrettigheter

Siden vi bare samler inn IP-adresser for analytiske formål, gir vi ikke brukere muligheten til å få tilgang til, rette eller slette personopplysningene sine. Hvis du har spørsmål angående dataene dine, kan du kontakte oss på admin@norsk-bet.com.

Aldersrestriksjoner

Nettstedet vårt er beregnet på brukere over 18 år. Vi samler ikke bevisst inn personopplysninger fra personer under 18 år.

Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler utelukkende for å bestemme brukerens nettleserspråkversjon. Vi bruker ikke informasjonskapsler til andre sporings- eller profileringsformål.

Jurisdiksjon

Denne personvernerklæringen er utformet for å overholde lovene og forskriftene i Norge, da nettstedet vårt er rettet mot brukere bosatt i Norge.

Endringer i personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere eller endre denne personvernerklæringen når som helst. Eventuelle endringer vil bli publisert på denne siden, og den reviderte versjonen vil tre i kraft umiddelbart etter publisering.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål, bekymringer eller forespørsler angående denne personvernerklæringen eller våre datapraksiser, kan du kontakte oss på admin@norsk-bet.com.

Ved å bruke nettstedet vårt, signaliserer du at du godtar denne personvernerklæringen. Hvis du ikke godtar denne erklæringen, ber vi deg avstå fra å bruke nettstedet vårt.

Sist oppdatert: 23.04.2024